Momentul ,,ZERO" la Galaţi / 3-10.07.2010

Dunare te iubim . . . cu siguranţă dacă spunem asta gălăţenilor zilele astea , nu ne vor privi cu ochi buni, Dunărea a crescut foarte mult, a ieşit din cotele de siguranţă şi ameninţă o parte din oraş cu inundaţia, multe din casele, intreprinderile sau terasele care sunt pe malul Dunării deaja zac sub ape.
Mulţi dintre locuitorii din valea oraşului(cea mai ameninţata zona de ape) deja au fost anunţaţi pentru evacuarea locuinţelor şi părăsirea imobilelor.
Autorităţile , ca de obicei fac ceea ce ştiu că trebuie făcut. . . cu toate acestea singure nu pot face faţă Dunării descătuşate; o mare parte din locuitorii oraşului nu sunt mulţumiţi . . . problema este ca vin voluntari din alte localităţi şi lucrează dezinteresaţi la ridicarea digului în timp ce locuitorii blocurilor ameninţate de ape, privesc nonşalant de la balcoane munca plină de dăruire şi efort a militarilor I.S.U.(Bucureşti şi alte oraşe); a voluntarilor de la Asociaţia Sanitară Română....şi a noastră, a celor din Asociaţia"Tinerii şi Viitorul"

Felicitări locuitorilor care au muncit ,ajutând la ridicarea digului....iar celorlalţi: NU AŞTEPTAŢI SĂ VĂ BATĂ DUNĂREA LA UŞĂ!!!
Ionatan